Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013


ΑΝΟΙΞΗ


Η άνοιξη είναι μια υπέροχη εποχή που μπορεί να μας εμπνεύσει να πλέξουμε υπέροχες δημιουργίες. Πρωταγωνιστές της άνοιξης τα λουλούδια! Μπορείτε να τα προσθέσετε σαν αξεσουάρ σε ζακέτες, μπλούζες, σκουφιά, κορδέλες και όχι μόνο. Ένα μεγάλο λουλούδι μπορεί να γίνει ένα υπέροχο σουπλά  ή πιάστρες για την κουζίνα σας. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ανθισμένο μπουκέτο που θα στολίσει μια γωνιά του σπιτιού σας. Αν έχετε μικρά κορίτσια στολίστε το δωμάτιο τους με λουλουδένιες γιρλάντες χρησιμοποιώντας πολύχρωμα νήματα. Ευκαιρία να αξιοποιήσετε όλα τα περισσεύματα από τα νήματα που έχετε στο καλάθι σας. Στις σελίδες μας  «ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΛΕΞΙΜΟ», «ΙΔΕΕΣ» & «ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΈΞΩ ΈΝΑ» θα βρείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις και οδηγίες πώς να πλέξετε διάφορα είδη λουλουδιών. Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δουλέψει εμπνευστείτε από την Άνοιξη και πλέξτε!! 


2 σχόλια:

  1. Η σελίδα σας πραγματικά είναι η υπέροχη!Μου αρεσει πολυ να ασχολουμαι με οτι εχει να κάνει με την χειροτεχνία.Προσπαθησα παλιοτερα να ασχοληθώ με το πλέξιμο αλλα το παρατησα λόγω χρόνου!Τώρα όμως το ξανάπιασα και η σελίδα σας με βοηθάει απιστευτα!!!Συχγαρητηρια!!!!
    http://beautyrosetips.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ΄ευχαριστούμε πολύ!!! Το blog μας δημιουργήθηκε με αγάπη για το πλέξιμο!!! Αισιοδοξούμε να μαζέψουμε αρκετό υλικό για να εμπλουτίσουμε τις σελίδες μας. Επίσης σύντομα το plexe plexe με βελονάκι θα γίνει plexe plexe με βελονάκι αλλά και με βελόνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή